Змiна жанрiв

Олександр Мачула
Життя – театр, а ми лише актори, –
відверто написав колись Шекспір.
І доказів тому існує море,
але змінився з того часу мир…

В комедію перетворилась драма,
а та у фарсі віднайшла свій шик.
Звучать слова ці, ніби епіграма,
що радше схожа у житті на цирк…

05.01.2018