Кохання 5

Дмитрий Погребняк 555
Свій поцілунок ти гарячий
мені растерла по щоці
помадою наквасіла добряче
солодкий присмак залишився на язиці...
Ти розчинилась як загадка
шлейф аромата ще в повітрі
лоскоче мій ніс о тобі на згадку
у пам'яті вспливають твої очі хитрі...
Сердце зтурбоване сумує
а я услід тобі дивлюсь
жінка одна лише мене хвилює
я в неї ще більш...закохуюсь...