Лiки вiд туги

Олександр Мачула
Печаль – то стан зболілої душі,
коли вона забула вже про радість.
А біль чужий для неї не рушій,
вона бреде в зажурі мовчки в старість…

Тут лікар час, а краще – тільки праця
до поту, до знемоги, до судом.
В тандемі тім збороти тугу вдасться,
лиш часоплину разом із трудом.

Від втрат не має жоден з нас гарантій,
втрачаєм з часом рідних і близьких.
Нас сила волі ставить на пуанти,
а пам’ять – лиш нагадує про них…

05.01.2018

* Ремейк на твір „Печаль“ автора сайту „Клуб поезії“ Пісаренчиха http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=769737 .