Iще один рiк позаду

Виктория Гребенюк Роженкова
Іще один рік позаду

Вітаю усю громаду,
Що завжди зі мною тут!
Іще один рік позаду,
Лишився і там когут...

Печалі усі і біди,
Невдачі та прикрі дні.
Недобрі та злі сусіди...
Та вісті, що вкрай сумні...

Бажаю, щоб рік прийдешній,
З добром завітав до всіх!
Здійснилися мрії сердечні,
І лащився цуцик до ніг!
05 01 2018 р
Вікторія Р