Вуна гайи марвардин цуьк

Гасанова Гюзеля
Вуна гайи марвардин цуьк,
Агь, кьурана! - кьелеч1 хьана...
Ам акваз зи т1ар жезва рик1 -
Вилерик ква вун дат1ана

Чидачир пар тирди залан,
Амукьун зи кьулухъ гатфар!
Тафтардин юкьва ава  ам
Гила  эсер -  шагьид-марвар...

Рик1 дарих яз ишедайла,
Къелемдал элкъведа ц1арар ...
Вахъ хиялрай къекъведайла,
Гъиле кьада кьурай марвар.

Пак гьиссерин вафалу дуст -
К1анивилин ярш - чи марвар!
Ви атирди ийида суст,
Гуьруьшдиз атайла гатфар...

05.01.2018