Солнце и дети

Анатолий Малышко 2
Сонце променем давно,
діткам стукає в вікно.

Вибігайте в двір скоріше,
мені буде веселіше,
не сидіть, будьте моторні,
налякайте хмари чорні,
ігри й метушня малечі,
примусить дощика до втечі,
невсидючі ніжки дужі,
розплескають вмить калюжі,
сміх дзвіночком залунає,
сонце яскравіше запалає.

Блисне скло барвисто,
тепло стане у дворі і чисто,
розгойдаються качелі,
в небі, пташок залунають трелі.

Веселіться, не треба сумувати,
коли сонечко сховається, тоді йдіть спочивати.