День народження у тебе!

Виктория Гребенюк Роженкова
Хай посміхається блакитне небо,
Сьогодні день народження у тебе!
Найкраща дата у Новому Році,
То ж хай тобі щастить на кожнім кроці.

Хай вдача із тобою всюди буде,
Хай поважають та цінують  люди!
Щоб був з тобою завжди позитив,
Щоб дуже довго ти на світі жив!

Бо ти чудовий, і порядний чоловік,
Прийми мої сердечні побажання.
Про все, що мрієш принесе цей рік!
А особливо щастя та кохання!
05 01 2018 р
Вікторія