З тобою щастя я пiзнала!

Виктория Гребенюк Роженкова
Я вибрала тебе із ста,
І закохалась до нестями...
В полон взяли твої вуста,
Ми поєдналися серцями...

Горіли очі, мов вогні
І кожен дотик ніби жало...
Запав у душу ти мені,
З тобою щастя я пізнала!

Цим почуттям немає меж,
Кохання наше, то є - диво!
Тамую подих, коли йдеш
З тобою, любий, я щаслива!
05 01 2018 р
Вікторія Р