Снiг

Анна Ходко
Сніг… Просто сніг…
Я радію, він встиг
Ночі різдвяної падати м’яко.

Більше нема
ні машин, ні доріг.
Є тільки сніг… і сніжинки налякані.

Втомлює так
Кропітка суєта,
Справи дрібні та слова недоречні.

Сніг все змінив
Від воріт до моста
Й душу мою він міняє в цей вечір.

Стільки думок
було,стільки тривог,
Мучили розум, тривожили душу.

Снігом цим вмить
Заспокоїв їх Бог,
Чи хто там із неба сніжинки натрушує.