За селом Гола балка була

Александр Захаренко 3
За селом Гола балка була-
Бо ніколи її не орали,
Колись,кажуть,там річка текла,
Та в Суру її води впадали

Там ставок збудували,радгоспний,
Де весною,води,через край,
А улітку,аптекарські трави,
Килимами вели,наче в рай

Випасали отари на схилах,
Босоніж собирали росу,
Увісні тепер бачу ту балку,
Чарівну ту,зелену красу

Тепер схили її не крутії,
Вже вода не тече по траві,
Тільки назва,на спомин,лишилась,
Та пташині пісні,в голові

Спогади перед Різдвом,
04.01.2018 рік