Украина

Александр Пивоваренко
                1
Я тут родився, тут живу, це моя країна,
Можливо досить, нелюди, влаштовувати війни?
Дайте спокій, дайте жити в вільній Україні,
Набридло все, настав наш час, виходимо із тіні!

Ви не чекали цього, але ви пробудили дракона,
Який стає сильніше з часом і не прогнеться ніколи,
Під гніт «братських» народів і їх нікчемні ідеї,
В лице кричали: «Братья» - а за спиною зрадили іудеї.

Тепер немає віри вам і ніколи не буде,
Ви стали ворогами нам, розуміють це люди,
І кожен воїн стане на захист рідної держави,
І виконаєм місію – знайдем на вас управу!

                Пр. 2р
Україна не здається! Це не та країна,
Яку можливо просто так поставити на коліна,
Хто прийде до нас з шаблею – від неї і загине,
ЩЕ НЕ ВМЕРЛА УКРАЇНА! – звідусіль лине.
2
Ви хочете знати про що зараз народ мріє?
А його мрії – це над головою мирне небо синє,
Лягати спати без страху заплющувати очі,
Не чути вибухів снарядів кожної клятої ночі!

Наступить час, коли це все нарешті скінчиться,
Відчуття волі вернеться як з теплого краю птиці,
І до батьків повернуться сини і дочки живими,
А ті, що пали за свободу – залишаться святими!

І буде мить, і буде день, коли країна проснеться,
Із довгорічної сплячки і розквіт наш почнеться,
Тепер скажу я на російській, щоб було зрозуміло,
Московській владі: «ВІДЧЕПІТЬСЯ, АДЖЕ НАКИПІЛО!»

Рос.
«Накипело!» -я кричу, мордатой русской власти,
Затеяли с нами игру, но спутали все масти,
Народ наш не ведётся, на купюры и монетки,
Нас не купишь, патриотов, мы вам не марионетки!

Ну зачем вы полезли, к нам, украинцам, чего вам на месте не сидится?
Еще не прячете нагло с ухмылкою лица, наша страна никогда не сдадится!
Вы ничерта не понимаете, за нами правда, мы непобедимы,
Покажем вам мощ и покажем вам силу, зачистим ваш Кремль, как США Хиросиму.

Поймите нас, твари, терпеть нету мощи, собрали всю силу в кулак,
Мы будем отстаивать наши идеи, а ваши отправим во мрак,
А так же воспитаем патриотов сотню поколений,
И лучше стоя под пули, чем жить на коленях…