Падае снiг

Станислав Калиниченко
Падає сніг на розкриті долоні.
Слізьми збігають краплини води.
Сріблом яскравим забілює скроні,
І замітає вчорашні сліди.

Пройдений шлях, ми не забули.
Я його в пам’яті  свято зберіг.
Та на щасливе, далеке минуле,
Білою ковдрою стелеться сніг.

Зміг би й сьогодні той шлях подолати.
Знову б його не пройшов, а пробіг.
Жаль, що життя не бажає вертати,
І залишає узбіччям доріг.

Падає сніг на поля, та діброви,
І на чоло моє падає сніг.
"Карії  очі, та чорнії брови",
Висвітлив вибілив, та не зберіг..