Очите ти

Росен Русев
О Ч И Т Е  Т И
  Росен  Русев
    
Очите ти,
изгарящи слънца.
Без тях вселената е пуста.
А нашата Земя
ги молеше,
със себе си да могат да я вземат.
Съзвездията пусти са,
вселената остава сляпа,
когато две слънца и липсват:
Слънцата и Земята.
Без тях е пусто
и без звезди вселената.
Невиждаща   нечуваща ,
дори шумът на вятъра
Обичам ви очи,звезди,вселени.
С очите си обичам ...
 теб...