Рiздво iде до хати

Перевесло
Від хати і до хати,
Йде Різдво багате,
З колядками- піснями,
Смачними пирогами!

Ідуть колядувати,
І Хлопці і дівчата,
Щоб із Різдвом Христовим
Усіх нас привітати!

Вже "Ряжені" співають-
Бога прославляють!
Господині та родині,
Добробуту бажають!

Щоб родило в вас у полі:
Жито і Пшениця,
Горох, чечевиця-
І всяка пашниця.
І ще  живності  багато,
Від корови й до курчата!

Лиш про нас не забувайте
Нам печеного  кидайте ,
Всі цукерки й пиріжечки.
В ці помістяться  мішечки!
А ще кільцями ковбаску,
І грошей, аж по зав"язку!


5.01.2018р