Пiсня маленького лицаря -песня-мальчиковая-

Поэт Закарпатья Василий Галас
Восьмого Березня -
Свято матусь!..
Квіти й парфуми
готує дідусь.
Бачу - у тата
задумка своя.
Лицарем теж
відчуваюся я...

Приспів:
Не підведу я!.. -
клянуся плащем,
в серці тамуючи
ніжність і щем...
Шпаги не маю -
бо я ще маля.
Як усе буде -
дивіться здаля...
(можна 2 рази)

...Восьмого зранку
все піде на лад.
Маю... на проліски
і шоколад.
Ще й поцілунка
матусі додам!..
Бачили б всі ви -
яка то мадам!..

Приспів.

Січень 2018