смерть та я

Вера Деревьянко
За руку смерть мене веде
 зімной засмучено бреде
 бо знає треба мене вбити
 щоб самій тут вічно жити
А я радію і сміюсь
Жити зовсім не боюсь
В таке життя сама влюблюсь
Зі смертю в щастячку втоплюсь