Ти ж день

Лава Риона
Того відвертого тижня,
Де сім днів тільки правди,
Години мовчання
Вбивають. Насправді

Вогні чорно-білі,
Закладені міни,
Один крок уліво -
І все, тебе вбили

Єдиним сполученням
Погляду-слова -
І стара розмова
Тепер уже нова.

І нові аспекти,
Слова у конспекті
Закреслені швидко
Дощем на проспекті.

Змиваються з брудом
Веселі малюнки,
З'являються сірі
Нові візерунки.

Відвертість вражає,
І плеєр сідає,
Хтось світло вмикає,
А хтось десь блукає

У супроводі
Вже набридших пісень.
Почнемо новий
Післятижневий день.

 27/10/2012