Украинский Гарик 456

Владислав Красса
Український Ґарик 456


За мотивами І. Губермана

По крові проникаючи у корінь,
пронизуючи і повітря, й воду,
сильніше розтліває нас неволя
аніж  щонайбезпутніша свобода.