Новорiчний заспiв -песня-детская-

Поэт Закарпатья Василий Галас
Ранок новорічний
у садку ось-ось!..
Хоровод, ялинка... -
все як повелось.
(можна повторювати двічі)

Залу хвилювання.
Ватяний сніжок.
Є і подарунків -
повний лантушок!..

Хоровод!.. Ялинка!..
Свято запальне!..
Подарунки - добре.
Друзі - головне!..

Січень 2018