нам зосталося...

Наталия Цыганова
Нам зосталося - із неймовірних снів
розпочатись звичайним дивом,
піднімаючись з зорями на весні
і крилах,
щоб розбитися, наче черговий день
об чергову найпершу зірку
там, де смуток розірветься від прощень -
до гірко...