Музика кохання

Наталия Макаревич
Де сонця квіти весняні,
там ллється музика кохання,
тремтить і пещиться душа
у почуттях свіжих дихання.
Злітають в небо відчуття
та розплітаються бажання,
де сонця квіти весняні-
там грає музика кохання.