я жити хочу

Вера Деревьянко
Ну от і все

життя спливає

Смерть пасе...

продовжить хочу

а як не знаю
Проміжду прочім...
Жить бажаю


Я ще мертвой не була
Які діла.?
Кажуть люди що вже жила

Десь давно людиною  була

Я не вірю бо не памьятаю

Може й жила того не знаю..,

Я була маленькою ...

дитиною гарненькою...

Ходила в школу
Потім
Заміж
А тепер
Насіла мила старість.,.
ОЦі факти відбуваються та дуже швидко також забуваються.