Свiтло-рожевий схiд Сонця

Катерина Жебровська
З.Алмаші "Зелена соната" для скрипки соло
у чотирьох частинах (світова прем'єра)
М.Скрипа (скрипка), Фестиваль «Гольфстрім», Київ

Світло-рожевий схід Сонця,
Скупаний в сірому Небі…
Гаряче буде від злота…
Тіні дрижать на зеленім…

Зійдуть дороги у просинь …
Всохне роса під ногами…
Трави заплутають коси,
Граючись долі з вітрами…

Хвилі злетять крізь зелене…
Ніжність наповнить простори…
Сонце проміння червлене
Вишле у світлі дозори…

08.09.2017