Agua de Annique - My girl - Малыш

Елена Данченко
МАЛЫШ

Тебя держу
В своих руках.
Ты мой малыш.
Тобой дышу,
Не нагляжусь
Я на тебя, малыш

ПРИПЕВ:
Училась ты
По пластику вместо травы ходить;
Он ранил душу и ступни.

Я здесь, пока
В моей руке твоя рука,
Малыш.
Меняясь, мы
Лиц не теряем, только облака,
Малыш.

ПРИПЕВ:
Училась ты
По пластику вместо травы ходить;
Он ранил душу и ступни.

Так дай мне знак
Кто это  так -
Перекроил нам резко судьбы -
в объятьях схем
Мы стали тем,
чем сделали нас  - люди

MY GIRL

My hands are tied
I'm on your side
You are my girl
I hold your hand
and understand
You are my girl, my girl

REFREN:
She has to learn
To walk on artificial grass
They have to hurt her love

Your big embrace
Just kept me in this place,
my girl

And when we change
We did not lose our faces,
my girl

REFREN:
She has to learn
To walk on artificial grass
They have to hurt her love


Now all is said
and done, my friend
We;re growing up

And now that we are
What we have become
I still don't know,
Sometimes

REFREN:
She has to learn
To walk on artificial grass
They have to hurt her love