Сънувам ли любов

Росен Русев
  СЪНУВАМ  ЛИ  ЛЮБОВ?
       Росен  Русев

Сънувам ли любов?
Сънувам всяка вечер теб.
Любов ли е - не зная.
Но ми стигаш -
целебна чашка лек,
щом тебе имам...
наяве и насън...
Чувствам се във рая,
но ти ми стигаш. 
Опитвам чашата да пълня,
дори да я препълня със любов.
И ще сънувам да те имам,
ще сънувам твоята любов
и ТЕБ...