Синя метличина

Росен Русев
СИНЯ МЕТЛИЧИНКА
автор: Росен русен               

Ти направи живота ми цветен,
толкова цветен и нежен
като след пролетен дъжд.
Ти нарисува  метличинки сини,
и най- красивата пролет
в моите сънища-
в сини... сини цветя.
За  мен разцъфтяха в цветя
и мечтите ми с цвета на дъгата
обагрени в нюанси на синьо.
Цветно-красиви и нежни,
сякаш сънувам душата ти.
А тя е.... синя метличинка...
Сънувам...
Как ти подари ми я.