Л н я фронту

Клавдия Дмитрив
Лінія фронту,лінія болю
Взяла в полон не одну  людську  долю.
Заполонила наші родини.
Не обіймуться  більше  батько  із сином.

Лінія фронту,лінія-горе,
Крові пролилось на ній ціле  море.
Ввірвалось  те  горе в наші  родини,
Торкнулось  дорослих  й  малої  дитини.

Лінія  фронту…сліз вона й  смутку,
Пов’язала Вкраїну в чорную  хустку.
Серце німіє від лінії тої,
А хлопці збирають у  тіло набої.

Лінія фронту-це рана  суцільна,
Яка роз’ятрилась  уже  дуже сильно.
Лініє фронту,щезни навіки!
Не сій в Україні смерть і каліки!

03.01.2018 р.