who will love me?

Легкая Ложь
too many leaders, but who will serve?
too many firewood, no one want glow
all walls in paintings, no one will see
if i will be me, will you love me?

wind is too cold, no one willn't heat
what you are asking if you asks meet?
too many winners, no one want fall
will you love me, dear? i am just girl.

too many questions - no one hear truth
too many choices, no one want choose
but i close my eyes. i'm not agree.
choose to being myself, I'm - will love me.