Кохання 4

Дмитрий Погребняк 555
Де ти ховаєшься моє кохання
де ти поділось у житті
не бачу і краплі натякання
-і стою я на перепутті...
Де ти ховаєшься моє кохання
в якому вигляді повинна ти прийти
на моє серце кимось зазіхання
мабуть ти маєш щастя принести...
Де ти ховаєшься моє кохання
змішаешь почуття як фарбу на політри
віршами душу завоюю в малюванні
тобою буду дихати як свіжим повітрям...