На Святвечiр

Елена Ра 2
Зграйка янголів різдвяних
прибула до хати --
невгамовної малечі
сон оберігати.
               
Зірочками гаптувала
Небосхил просторий
Шлях Чумацький висвітляла
в зірковому морі.
   
Пробиралася навшпиньки
в заспані оселі ,
щоб на ранок прокидались
малюки веселі.

Під подушечки ховала
пригоршні надії ,
аби справдились доволі
всі різдвяні мрії.

"На добраніч!" -- тихесенько
над вушком шептали
" Підростайте , малесенькі,
а ми підем далі...

Бо в чимало  домівок
маєм завітати,   
а ви слухайте матусю
й поважайте тата! "