Говорять Вeликi Свiту Цього Панас Мирний

Белякова Светлана Николаевна
"З щастя та з горя скувалася доля"

Є такі люди, що найважчу тугу виливають сміхами, жартами. Про них завжди кажуть, що вони ніколи горя не знають; зовуть їх за те щасливими.


"Ти ще не знаєш, що то за втіха ті книжки! Там цілий мир, вищий, кращий від сього, у якому ми барахтаємося мов свині в барлозі"


Найбільше і найдорожче добро в кожного народу — це його мова, ота жива схованка людського духу, його багата скарбниця, в яку народ складає і своє давнє життя, і свої сподіванки, розум, досвід, почування.


Доброго, кажуть, дожидати треба, а лихе -- само прийде.


Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg