Латинь у переказ1 д1да Панаса

Георгий Машинец -2
93.Mut;to nom;ne, de te fab;la narr;tur.

Сказка рассказывается о тебе, изменено только имя (Гораций).

Читаєш у казкаАх… Мабуть же не дармА, шо у героя там ім`я – Іван Дурак…
Замислись. Не спіши. Казка про тебе ця. Ім`я замінено і все. Це так!