Замело сн гами плай Карпатський

Клавдия Дмитрив
Замело  снігами плай  Карпатський,
І овець в кошарах  вже   нема.
Й  кудись подівсь  раптово  шлях Чумацький…
Ще рано так,та йде  до  нас  зима.

Замело  снігами полонини,
Вкрило  верховіття  всіх  дерев.
Нема  давно  вже  сонячної  днини,
Не  чути в  лісі вже ведмежий  рев.

Природа спить  під  ковдрою  із   снігу,
На  ній  сліди  від зайців  і  лисиць.
Не  чути тріскоту  й  оленячого  бігу,
Та видно мерехтіння лиш  зірниць.

Замело снігами сільські  хати,
Видно тільки дим  із  димарів.
Прийшлося  в  грубу  дрівця  підкидати.
Та  найкраща це пора  для  дітлахів.

03.01. 2018 р.