храм на горе сенрю

Филмор Плэйс
***
корпоратив
уже не извиняемся
столкнувшись ногами

an office party
we don't apologize any more
collided with our feet


***
в полуночной пивной
перебивают друг друга
шутки и смех

in the midnight pub
jokes and laughter
interrupt each other


***
накладные ресницы
четвертый сегодня
клюет

false eyelashes
the fourth guy
bites today


***
танцует с другим
носится на каблуке
прилипшая жвачка

she dances with another
sticky chewing
is worn on the heel


***
храм на горе
столько ступеней вверх и –
ничего особенного

temple on the mountain
so many steps up and -
nothing special