До церкви ходiмо

Миклош Форма
До церкви ходімо.
Уранці. Будемо за мить.
Молімось. Молімо.
Бо серце без болю болить.

Стаю на коліно,
мов лицар, лише без меча.
Не крила на спину,
то в душу надію хоча б.

Ходім, не вагайся.
Так чисто в ранковій росі...
До неба звертайся.
Тут вистачить місця усім...