Золотое сечение. Перев. на укр. яз. С. Адимдюл

Татьяна Кисс
   "Золотий перетин"


Випадок приходить і відходить.

Тільки зірка золотого перетину–

завжди летить тобі назустріч.

Вітру брами– відпускають на волю

хмарину любові–

в твоє небо дзвонів.