Вiн кинув - цiлую

Миклош Форма
Він кинув «цілую»,
немов на сміття папірець.
«Хоча б не хитрує», –
подумала насамкінець.

Вона відчувала:
завершиться все саме так.
Хоч знала – кохала:
любов позабула на смак.

А слово останнє
не має гіркої ваги...
Жіноче кохання:
жінкам – і гірке – до снаги...