Ñàä-3

Òàòüÿíà Êèññ
                ñ
          â           Ñ
            ð           ò                ó
              å
                å                ì
                ì
â                å         á                á
                ë         
                í                ÿ                ó
    ç
     â               à      å       ò                ê
      â               
Ñ         å                é      è              à
             í                ø 
               ü               ö   
  ö                ÿ                ê    
                à,      è.
     å  ï       è ñ ü               
              ë
           è         Â             
                ñ   ç                ð
                î   î          Ñ         à            
                ö   í            â
                â   ò                ñ            î  ð      
                å   è  ò           å              ì
                ò   ê  ð                ê      ø
                ÿ   à  à           æ      è    ê
                õ-  õ  â            î      í    è.               
                à                ó 
                ë
                è
                ñ
                ü