Неба и зямля. Рождественская песня

Катерина Пас Чна
Абробка для мужского хора В.Постоюка

Неба і зямля радасна сьпяваюць.
Ангелы свету дзіва абвяшчаюць.
Хрыстос нарадзіуся, Бог аб`явіуся,
Ангелы сьпяваюць.
Пастушкі іграюць,
Дзіва, дзіва абвяшчаюць.

У Бэтлееме - вясёла навіна:
Чыстая Дзева нарадзіла Сына.
Хрыстос нарадзіуся, Бог аб`явіуся,
Ангелы сьпяваюць.
Пастушкі іграюць,
Дзіва, дзіва абвяшчаюць.

І мы Дзіцятку Богу паклон дайма,
Слава на Узвышніх, Яму засьпявайма.

(Книга "Рождественский псалом").
(Детская музыкальная школа №5. Изучение педагогики международного Болонского процесса).

Небо и земля
В счастье восклицают.
Сын Божий родился,
Ангелы  взывают.