Сьвецяць зорачки

Катерина Пас Чна
Народная песня славян


Сьвецяць, свецяць  зорачкі,
Зоркі брылянцістыя,
На палі, узгорачкі,
На  лясы цяністыя.
 
Ціша сяньня в вечары
На увесь сьвет пасьцелецца.
Залатыми шышкамі мы асыплем ёлачку.

Загарымся свечкамі
Залатымі, яснымі.
Слава Богу узвышняму,
На зямельцы шчасцейка.

(«Рождественский псалом».
Детская музыкальная школа №5 с новогодними поздравлениями).

Звёздочки сияют нам,
Звёзды  все лучистые.
Мы все люди - Божий Храм,
С Рождеством  пречистые.