Маляра

Олег Нирва
Донька старого вельможє Герці слава
Канслера в столітті минулих літ.
Заступники сучасної метаморфози мрії
Lazialle в Глум тільки одягти.

Де Глум - тоненький папірець,
Зворотнім шляхом з теорії мовлень.

Відкриі години й зріст кишень,
Гребінця з малюнків того чаду,
Карявий стовп, назахід  їде ірен
Довгий Дріт, дерев, загін та каду.

Де Дріт - кругленька в'язниця,
Зворотнім шляхом з теорії читань.

Майстерня школа планет шести,
Яка валялась,шепотіла й тліла.
Хоча служниця німої чесноти,
Зухвалою і злою завжди мліла.

Де Школа - на дошках тільки грифон,
Зворотнім шляхом з теорії учен.

Кореню до пня,великого сумління.
Далекому Сибіру - в край зерна.
Звели Єристовці з Варшавою стосунки,
Та бігом дорогою собі до Гаманця.

Де Гаманець - чудесная криниця.
Зворотнім шляхом з теорії варвара.

16'12'2017