Вiрний друг! Новорiчне привiтання!

Виктория Гребенюк Роженкова
Хай Новий Рік несе тепло,
У кожне місто та село!
Хай сміх лунає у оселях,
Хай будуть люди всі веселі!

Щоб рік Собаки був на славу,
Щоб до ладУ були всі справи...
Здійснились мрії та бажання,
Я зичу Вам усім кохання!

Добра, наснаги та терпіння,
Собачка гавкає на півня!
Охороняє все навкруг,
Господар він, та вірний друг!
30 12 2017 р
Вікторія Р