Я к тебе

Миша Мицкевич
А.П.

Я к тебе слепцом.
Вылеплю наощупь.

Я к тебе скопцом.
Без пожара проще.

Я к тебе свинцом.
Чтобы в плоти площе.

Я к тебе венцом.
Короную, крою.

Я к тебе отцом,
Дерева корою.

Я к тебе лицом.
Ты ко мне спиною.