Так серце болить!

Валентина Вересоцкая
Все минає...Ранок.Дні.Ночі.
І весняний зорепад.
Тільки серце повільно шепоче:
Поверни мою юність назад!
Поверни!Я тебе дуже прошу!
Ті ласкаві весняні дні!
І кохані зоряні  очі
Поверни їх мені!Поверни!
Я прошу тебе! Я благаю!
Озирнися минуле на мить.
О!Блаженне!Тобі сповідаюсь.
Я кохаю!Так серце болить!

26 грудня 2017 р.