Ходити наш трамвай насправдi буде

Игорь Шаповаленко
Сьогодні знов приснилося мені:
Трамвай іде по вулиці Сосюри...
І все ж я вірю: знову навесні
Ходити наш трамвай насправді буде!

Красивий бачив уві сні трамвай!
Блищала свіжа фарба, мов на сонці…
Не хочу я казати: «Прощавай!»
Я місце біля світлого віконця,

Як завжди, у трамваї знов займу –
Та буду їхати я вздовж дороги…
Від серця – побажаю я йому
Ходити вулицями довгі роки!

Я сподіваюсь, не назавжди зник
Трамвай! І хочу знов його почути!
Я корінний луганець! Мій вердикт:
Трамваю в нашому Луганську бути!

26 грудня 2017 року