Пан Бог, дзе твае анёлы?

Роман Цимберов
-Пан Бог, дзе твае анёлы?
 -Яны адпачываюць, таму што шмат працавалі ў гэтым годзе
 -А на каго ты пакінуў Зямлю?
-На людзей
-А што будзе, калі яны не здолеюць?
-Тады адпачынак анёлаў працягнецца