Je gaf me de hele wereld

Тарьяна
Je gaf me de hele wereld… als cadeau
Het aan de lippen die ik zou koesteren
Bedankt voor alles
Zo hartrelijk .. met vol geluk en zaligheid

Je gaf me een mooie  paradijs
Ik kende hel, verdriet met jou
Het is echt moelijk in leven, ik laat je los…
Om onze liefde gezond en krachtig blijven

Stekels en rozen, leven en dood
Dat is niet het einde, maar zeker binnenin
Er wordt verlicht door God
Onendigde Liefde en… het Begin

December 2017