З1РН1!

Анна Атрощенко
Зірні на неба: толькі сінь
прылашчыць нашы вочы!
Журботу ты сваю закінь,
не плач цішком уночы...

Былое -- не вярнуць назад,
такі ўжо час  няўмольны!
Няхай пакліча далягляд,
які надзеяй поўны.