***

Радко
Біла птаха в чистім небі...
сонце золоте...
літо...вечір... матіола пахне і цвіте
я на танці...кіт засранець хоче... не пуска
між ногами йти зі мною...
гра в відрі луска
карасів спійманих дідом....
тиха благодать...
он качки ідуть додому з ставка ночувать...
на скамейці баба бабі,щось своє плете.
а в вуглу старого саду біле,щось цвіте....
цвіте тихо,
пахне людям
мені і коту....
у ту пору неповторну...
юність золоту...