Дидедиз

Джульета Омарова
Вун, зи диде, -  насигьатрин булах я,
Веледризни  абурдин  хуп1 дамах я.
Вун яргъаваз зи гьаларни  бейкеф я,
Зи ругь, зи чан - вун галачиз телеф я.

Къурбанд  хьурай  вун къекъвезвай чилериз,
Зун хуьн патал ахвар тахьай вилериз.
Аян я заз, ви рик1ева залан хер,
Анжах на  чаз  багъишзава мили хъвер.